Η καζεϊνη είναι πρωτεϊνη του γάλακτος και είναι αυτή η πρώτη ύλη για την παρασκευή κόλλας καζεϊνης. Αυτές οι κόλλες είναι κατάλληλες για ετικετάρισμα κυρίως γυάλινων μπουκαλιών και βάζων.
Κατάλληλες για: |
Για ετικέτες: |
√ Γυάλινα μπουκάλια | √ Χάρτινες |
√ Γυάλινα βάζα | √ Σώματος |
√ Πλάτης | |
√ Staniol | |
Για κάθε είδος επιφάνειας: |
Για κάθε είδος ετικέτέζας |
√ Ζεστές | √ Περιστροφικές. |
√ Kρύες | √ Ευθυγραμμες. |
√ Yγρές | √ Αργές ή γρήγορες |
Υψηλή αντοχή σε: |
Μεγάλο εύρος από: |
√ Χαμηλές θερμοκρασίες | √ Ιξώδη |
√ Κρύο νερό (έως 24 hr) | √ Θερμοκρασίες λειτουργίας |
Εξαιρετική συγκολλητική ικανότητα |
|